Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:05:19 GMT

صندوق اعتباری هنر برای جلال مقامی چه کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۳۶۷۱

صندوق اعتباری هنر برای جلال مقامی چه کرد؟

در پی گفت‌وگوی ایسنا با جلال مقامی، دوبلور پیشکسوت وضعیت معیشت و سلامت این هنرمند، صندوق اعتباری هنر توضیحاتی را ارائه کرد.

جلال مقامی در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه آیا از سوی صندوق هنر که قرار بود برای درمانش پیگیری شود اتفاقی افتاده است؟ چنین گفته بود: «برای درمانم خیر. من تا چند ماه گذشته به شکل ماهانه از سازمان صداوسیما حقوقی دریافت می کردم که مدتی است قطع شده و دوستان صندوق هنر قرار بود ابتدا این مسئله را پیگیری کنند که متاسفانه خبری نشد، البته توقعی هم نیست اما چون شما پرسیدید می گویم که فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

همچنین پیشتر صندوق اعتباری هنر نیز اعلام کرده بود که درمان جلال مقامی، دوبلور باسابقه کشور را پیگیری می‌کند.

سید مجید پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در تماسی تلفنی با این هنرمند همزمان با روز تولدش، خطاب به وی خاطرنشان کرده بود، «هنرمندانی چون شما از سرمایه‌های ماندگار کشور هستند که طی سال‌ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر و با زحمات بسیار خاطرات ماندگار برای چندین نسل رقم دید. بدون تردید تکریم اساتید پیشکسوت یکی از مهم‌ترین رویکردهای مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.»

پوراحمدی همچنین تاکید کرده بود «ما نیز در صندوق اعتباری هنر با راه‌اندازی واحد نامداران هنر به طور ویژه پیگیر سلامت و معیشت بزرگان عرصه فرهنگ و هنر هستیم و خوشبختانه اتفاقات خوبی در این مسیر در حال انجام است، هرچند می دانیم در مقابل شأن و جایگاه شما عزیزان این اقدامات حداقلی است.»

در این زمینه بخوانید:

مدیرعامل صندوق اعلام کرد: درمان جلال مقامی از سوی صندوق اعتباری هنر پیگیری می‌شود

جلال مقامی دیگر آن مقامی چند سال قبل نیست!

در پی گفت‌وگوی اخیر ایسنا با جلال مقامی، توضیحات صندوق اعتباری هنر که در اختیار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) قرار گرفت را به شرح زیر می خوانید:

احتراماً عطف به مطلب منتشرشده در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۴ که در آن خبرگزاری محترم با عنوان «جلال مقامی دیگر آن مقامی چند سال قبل نیست!» بازتاب یافت به اطلاع می‌رساند:

«اهتمام به رفع نیازهای معیشتی و درمانی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه خصوصاً پیشکسوتان این عرصه، از مهمترین اهداف و سیاست‌های صندوق اعتباری هنر است. در شرایطی که این صندوق با محدودیت منابع مالی روبه‌رو است، اما تلاش می‌شود با برنامه‌ریزی و تدوین سیاست‌های حمایتی حداکثر خدمات را به اعضای تحت پوشش ارائه دهد.

صندوق اعتباری هنر با هدف کمک به تأمین معیشت افراد واجد شرایط که از مزایای بازنشستگی برخوردار نیستند در قالب طرح تکریم و کمک مستمری مقرری ماهیانه پرداخت می‌کند که استاد جلال مقامی نیز یکی از اعضای نامدار این صندوق هستند و هم اکنون تحت پوشش طرح تکریم و بیمه رایگان درمان تکمیلی هستند.

شایان ذکر است؛ پس از انتشار خبر مربوط به مشکلات روند درمانی این هنرمند عزیز، ضمن برقراری ارتباط با ایشان علیرغم آنکه از خدمات بیمه تکمیلی صندوق برخوردار هستند، مساعدت مالی برای تأمین هزینه های درمانی در تاریخ ۰۴ /۰۵ /۱۴۰۱ به حساب هنر کارت وی واریز شد.

همچنین مقرر شد بر اساس نظر استاد مقامی مباحث درمانی این هنرمند پیشکسوت از سوی آقای پیام هاشم‌پور، از بستگان و مدیر برنامه‌های وی پیگیری و به صندوق اعلام شود.

صندوق در حیطه اختیارات خود حتی‌المقدور تلاش نمود که حمایت‌های لازم از این هنرمند پیشکسوت را به عمل آورد. بسیاری از مباحث استاد مقامی در حیطه عملکرد و وظایف این صندوق نبوده و مربوط به سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های ذیربط است.

صندوق اعتباری هنر با وجود محدودیت‌های مالی با افتخار خدمتگزار اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه کشور است. بسیاری از خدمات صندوق به‌منظور حفظ شأن اعضای تحت پوشش رسانه ای نمی شود. بدون تردید در مسیر ارائه خدمات مشکلات و نارسایی وجود دارد و حمایت ها در مقابل جایگاه اصحاب فرهنگ و هنر کافی نیست اما این صندوق سعی بر آن دارد با همراهی اصحاب رسانه مشکلات مرتفع و سطح حمایت‌ها ارتقاء یابد.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جلال مقامی صندوق هنر صندوق اعتباری هنر جلال مقامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیمینی که دانشور بود
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • چهارمین شلیک جلال به قلب دروازه پیکان
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است